Kronobiológia

LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG LEHET KAPCSOLATAIDBAN!

A kronobiológiai elemzés által megismerheted magad és másokat is.

Mindössze egy születési képletre van szükség hozzá. (év, hó, nap)

Az elemzésből megtudhatod, ki, milyen energiákkal, fizikai, érzelmi és szellemi energiákkal született. Azaz mire való és mire nem. Mennyire terhelhető fizikai, érzelmi és szellemi szinten. Mennyi alvásra van szüksége, milyen  számára az ideális táplálkozás, párkapcsolat szexuális  kapcsolat, élettempó, munka, sport, időbeosztás, mennyire tud spontán lenni, mennyire közösségi ember vagy mennyire magának való…

Nagyon fontos, hogy milyenek vagyunk VALÓJÁBAN.                                                                  Amikor természeted szerint élsz, cselekszel, az számodra természetes, azaz nem kell hozzá plusz erőfeszítés, energia.                                                                                                                       Minden, amit erőfeszítéssel, nem szívből csinálunk, energiát vesz el.

Amikor olyanná kell válnod, amilyennek szeretnének, az már nem te vagy.

Képzeld el, hogy tele a zsebed pénzzel. Mindaddig, míg van a zsebedben, könnyen költöd, akár szét is osztogathatod. Amikor fogytán van, már kezdesz odafigyelni, mire adod ki. Ha elfogyott és te tovább költekezel, tegyük fel kölcsön kérsz vagy hitelt veszel fel, bajba sodorhatod magad.

Így működik az energia is. Mindannyian bizonyos mennyiségű és minőségű energiával születünk, mindenki mással.                                                                                                                Megvan, hogy ki,miből gazdálkodhat.

Ha nem a természeted szerint élsz, mert a társadalmi szokások, a szülői minták és egyéb elvárások mást kívánnak tőled, vagy ha rosszul gazdálkodsz, hamar elfogy az energiád és nehézségek adódhatnak az életedben. Ezek a nehézségek jelentkezhetnek egészségi, magánéleti, szexuális, egyéb kapcsolati, anyagi, munkahelyi, tanulási és sok egyéb, más területen is.

Minden ember természete szerint terhelhető, kierőszakolható belőle szinte minden, de MILYEN ÁRON?

Te kivel élnél, barátkoznál szívesen? Aki őszintén megmutatja magát, kimondja, mit szeretne és mit nem, képes együttműködni, de nem a te bábod? Vagy aki mindenre bólogat, azt hiszed, hogy ismered, de fényévekre vagy tőle. Majd egyszer csak robban a bomba, és kiderül, hogy semmi nem úgy van, ahogy gondoltad.

Ez a módszer elfogadást, megértést, megengedést tanít magunk és mások felé.                     Megkönnyíti a kapcsolatokat.

Segít, hogy megérthessük mások miért mások?                                                                              Lehet, hogy nem bosszantani akarnak, amikor reggel lassan ébrednek, álmosan kóvályognak, mikor már indulni kéne, lassabban élik az életüket, lassabb felfogásúak, fáradékonyak, könnyen megbántódnak.

Vagy éppen kevésbé vannak tekintettel másokra, gondolkodás nélkül cselekszenek, szavaikkal is könnyen megbántanak másokat, néha úgy érzed egy gyorsvonaton ülsz mellettük és nincs idő semmire. Fáradhatatlanok, mindig csinálni kell valamit, hasznosnak lenni, különben unalmas az élet és haszontalanok vagyunk.

A KRONOBIOLÓGIAI elemzés a legjobb útitársad lehet, amit magaddal vihetsz további életedbe.

Kérj elemzést magad és családtagjaid, párkapcsolatod számára.

A módszert tanfolyamon meg is tanulhatod.

Elérhetőségek:                                                                                                                             viragoslilla@gmail.com                                                                                                                  06-70-559-9890