Kineziológia

Segítséééég!

MIBEN SEGÍTHET A KINEZIOLÓGIA?

Minden olyan helyzetben, amikor úgy érzed, az eddig bevált módszerek, technikák, gyógymódok nem segítenek.- Amikor kevés az, hogy „ mától másképp csinálom!”

Mindegy, hogy fizikai tünetről, lelki problémáról, tanulási nehézségről, párkapcsolati vagy munkahelyi konfliktusról van-e szó.
Újra és újra a rögzült mintákat működtetjük, képtelenek vagyunk változtatni.

HOGY MŰKÖDIK?

A kineziológia vizsgáló „eszköze” a vizsgált személy karjának izma, melynek feszült vagy ellazult állapota ad információt arról, mi az, ami a vizsgált személyt tudat alatt stresszeli, azaz feszültségben tartja.
Ez a feszült állapot az akadálya annak, hogy az illető változtasson, elkezdjen valamit vagy épp tovább lépjen, döntést hozzon, meggyógyuljon fizikai és/vagy lelki bajából, egyáltalán legbelül elhiggye, hogy mindig VAN VÁLASZTÁSA.

A közös munka során arra is fény derül, mikor és milyen esemény kapcsán rögzült az a viselkedési minta, amely az illetőt most már nem segíti, hanem akadályozza az életben. Fontos lehet az is, hogy kihez kötődik mindez.
Ezután jön az „oldás”, mely feloldja, kiegyenlíti a meglévő feszültséget.
A vizsgált személy rendszerint házi feladatot is kap.

Erre az otthoni megerősítésre azért van szükség, hogy az oldás során megváltoztatott állapot tartósan fenn maradjon. Mindig pont az, és pont annyi feldolgozandó probléma derül így ki, amennyire akkor és ott az illetőnek szüksége van.
Ne feledd! Mindig pont annyi terhet kapunk, amennyit el is bírunk!

Érdeklődés, bejelentkezés:

viragoslilla@gmail.com

06-70-559-9890